Nov
05
2013

Krockade med min BMW z3

I helgen var jag med om en mindre bilolycka då jag krockade med en lyktstolpe! Ja, kan ni tänka er! Jag hade åkt in till staden för att kolla på ett intressant evenemang som jag hade läst om tidigare på nätet, och som vanligt då det är fint väder var det mycket folk utomhus. Jag hade precis klivit in i bilen igen för att köra hemåt och precis då jag körde ut från parkeringsplatsen kände jag hur något kröp innanför mitt byxben. Nu är jag inte särskilt rädd för insekter och småkryp, men då jag slog till med handen så stack det till ordentligt! Det var en riktig bamsing till geting som stack mig, och av misstag så kom min fot åt gasen istället för bromsen… Och summan av det hela resulterade i att jag körde rakt på en lyktstolpe!

Min fina MBW z3 fick sig några ordentliga repor i lacken vilket gjorde att jag var på väldigt dåligt humör hela helgen. Men egentligen borde jag inte hänga läpp, för det skulle ju faktiskt ha kunnat gå mycket värre. Några repor i lacken är enkla att fixa och jag har redan lämnat in bilen på Pewe Billackering för lackering, så då jag hämtar ut den borde den vara som ny igen. På tal om olyckor så hittade jag en lite intressanta fakta och statistik om trafikolyckor i Sverige på den här sidan, ni kan ju kika på den om ni är intresserade.

Min fina bil!

 

Leave a Reply